Första inlägget

Premiärinlägget!
Jag tänkte berätta lite kort om mig själv, om UNIKA.SMÅ. samt vad bloggen kommer handla om.
Sandra heter jag och är 22 år, bor i Östersund, tvåbarnsmamma och har drivit UNIKA.SMÅ. sedan augusti 2011. Jag har bestämt mig för att lägga ner webbshopen pga tidsbrist och att det inte var tillräckligt lönsamt. Vi kommer dock ha kvar vår F-skatt men bara sälja till återförsäljare. UNIKA.SMÅ. grundades av ett intresse för sömnad som jag ville utveckla. Jag har alltid vart kreativ och älskar att skapa. Oftast kommer min kreavitet i skov och jag kan få för mig något het nytt som jag pysslar med och är helt inne i tills jag kommer på något nytt dock så har sömnaden och UNIKA.SMÅ. blivit en stående hobby som jag har svårt att släppa. Om ni följt unikasma.se så har ni säkert sett jag det varierat mycket i utbud och produkter, detta pga jag vill utveckla men tyvärr har förtjänsten vart för dålig för att kunna ha kvar det bredare utbudet. Nu är mitt mål istället att försöka komma igång med mitt vanliga jobb som jag går på i Februari och sedan hoppas jag kunna hålla vid liv UNIKA.SMÅ. så länge jag bara kan och när jag har möjlighet kommer jag försöka mig på en ny satsning. GÖR OM, GÖR RÄTT ;) Som min sambo brukar säga.
 
På bilderna nedan ser ni min underbara familj! Nova 2,5 år Albin 9 mån och på familjefotot ser ni även mig, min sambo och mitt bonusbarn Casper 7 år som vi tyvärr inte får rå om alltför ofta pga av att han bor 70 mil ifrån  oss
 
.I denna blogg kommer jag skriva och dokumentera mina kreativa ideér, ALL info om UNIKA.SMÅ.
Jag kommer att tipsa om tyger och webbshopar som säljer tyger och diverse. Jag kommer att tipsa om TRADERAAUKTIONER som jag lägger upp när jag har haft tid att sy och jag kommer även att dela med mig lite av mig själv och min familj.
Jag hoppas ni vill hänga med på denna resa!
 
Jag vill även passa på att tacka Penny Meijer som driver bloggen MammaPenny och som hjälpt mig designa och bygga upp denna sida! Och visst blev den superfin!!?:)

Ta hand om er så höres vi! :)

Kommentarer
GOBLIgobli säger:

Jag gör just nu precis samma sak som du dvs. lägger ner webbutiken men kommer ha f:et samt sybloggen kvar tills vidare.
Lycka till med bloggen och nya idéer. =)

2012-09-16 | 19:47:43
Bloggadress: http://gobligoblisyr.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

♥ Låna gärna min banner ♥